Et stykke unna toppformen

Kenny Dalglish innrømmer at det som har blitt prestert i de to siste treningskampene ikke har vært godt nok, men påpeker at det er pre-season når det blir stilt spørsmål om laguttaket.

Liverpool har tapt sine to siste treningskamper, mot Hull på lørdag og Galatasaray i kveld, med de stygge sifrene 3-0. Kenny Dalglish var misfornøyd med resultatet, men så på det som en god treningsøkt da han snakket med pressen etter kampslutt i Istanbul.

- Jeg synes de så skarpere ut enn oss i starten av kampen. Det var det samme som i helgen, hvor vi også spilte langt bedre i andreomgang enn i første, sier Kenny til Liverpoolfc.tv.

- Men spillerne jobbet hardt, og de vil nyte godt av innsatsen de la ned. Det vil ikke skade oss for sesongen vi har foran oss, men vi må bli litt skarpere, og bedre når vi ikke har ballen.

- Vi må bare skjerpe oss på banen, og komme oss i rute med hvordan vi skal tenke når vi ikke har ballen. Den 13. august er en stor dag for oss, når sesongen starter, og jeg vil like å tro at dette hjelper oss med å bli klar til den datoen.

Stewart Downing, Charlie Adam, Jordan Henderson, Jamie Carragher og Daniel Agger var alle igjen på Merseyside, sannsynligvis fordi de vil være involvert i mandagens kamp mot Vålerenga på Ullevaal. Kenny gikk ikke i detaljer da han fikk spørsmål om laguttaket, som overraskende nok inkluderte Phillipp Degen.

- Det er pre-season. Vi har en ny kamp på mandag, og vi skal ta ut et annet lag. Vi har spillere hjemme som ikke kunne spille denne kampen. For de unge spillerne som spilte vil det ha vært en stor erfaring, og for de andre var det bra for fysikken.

- Vi ønsker ikke å tape kamper, men vi har to kamper på fire dager i tillegg til en lang tur hjem i natt, så vi måtte ta det med i vurderingen da vi tok ut laget. Det vil vi også ta med i vurderingen når vi velger laget som skal spille på mandag.

Journalistene ønsket gjerne å høre hva Kenny synes om stemningen, og om Galatasaray sin stjernespiller Arda Turan, som har blitt linket til Liverpool flere ganger de siste årene.

- Det var en god atmosfære. Galatasaray spilte bra, var skarpe i starten og kvikkere enn oss, men jeg kan ikke plukke ut noen av deres spillere, fordi vi så bare på våre egne, avslutter Kenny.