Ett poeng bak Spurs

Kampen om den siste plassen i henholdsvis Champions League og Europa League tilspisset seg ytterligere, i og med at Tottenham avga to poeng mot Blackpool i kveld.

Tottenham og Blackpool delte poengene i en høydramatisk kamp på White Hart Lane.

Charlie Adam misbrukte et straffespark for Blackpool i det 74.minutt, på stillingen 0-0. Men bare minuttet etterpå fikk gjestene et nytt straffespark, og denne gangen feilet ikke Adam.

I det 88.minutt utlignet Tottenham til 1-1 på et langskudd av Jermain Defoe. Det ble spilt hele sju minutter overtid på White Hart Lane, etter at Gareth Bale ble båret av banen med en tilsynelatende alvorlig ankelskade.

Kveldens resultat betyr at Liverpool nå kun er ett poeng bak Spurs, når begge lag har tre kamper igjen å spille.