Etterlatte fordømmer supportertiltak

Margaret Aspinall hos Hillsborough Family Support Group understreker at de etterlatte alltid vil være i mot ståplasser, etter at supportergrupperinger ønsker å få det innført igjen.

- Hillsborough Family Support Group er fullstendig i mot alle former for ståplasser. Vi er helt i mot det og vil alltid være det, sier Aspinall til Daily Mail.

- Stadionene til våre fotballklubber må fortsette å bare være med sitteplasser. Folk snakker om at de har ståtribuner i Tyskland, men vi er ikke delaktig i hva som skjer i det landet. Vi tror bare ikke på at det finnes noe slikt som sikre ståplasser i dette landet.

- Vi vil ikke oppfordre regjeringen til å forandre loven.

Football Supporters’ Federation FSF skal lansere en spørreundersøkelse i håp om å få innført ståplasser i de to øverste divisjonene i England. Premier League bekrefter at de fortsatt er i mot ståplasser, og signalene er de samme fra den engelske regjeringen.

Manchester United Supporters Association (IMUSA) støtter tiltaket fra FSF. – Alt vi ber om er å gjøre hva de gjør i Tyskland, sier en talsmann for IMUSA. - Premier League bryr seg ikke om at det vil kunne gi oss en bedre opplevelse, de ønsker kun pengene våre. De forlenger bare myten om at Hillsborough skjedde på grunn av ståplasser, noe som ikke var tilfellet.