FA vil ha Carroll med i U21-EM

Det engelske fotballforbundets formann David Bernstein forteller til Sky Sports News at han ønsker å se Andy Carroll og Arsenals Jack Wilshere spille for England U21 i sommerens EM-sluttspill.

Andy Carroll og Jack Wilshere har etter hvert blitt flyttet opp fra U21 til det engelske A-landslaget, og begge var med mot Ghana i midtuken. England har store forhåpninger om å vinne U21-EM i Danmark, og det engelske forbundet er ivrig etter å få med duoen til tross for diskusjoner om at spillerne kan slites ut både fysisk og mentalt.
- Jeg håper de blir involvert. Det er to flotte spillere, og det er en viktig turnering, sier Bernstein til Sky Sports News.

- Jeg ble veldig oppmuntret over å se i media at det er et mye mer positivt syn på England og unge spillere. Det var noen meget interessante artikler. Jeg aner et skifte i synet på hvordan ting er for oss på landslagnivå.

Det gjenstår å se om Liverpool og Arsenal vil motsette seg bruk av Carroll og Wilshere, men Bernstein sier han foreløpig ikke kjenner til noen problemer. Sommerens U21-EM er åpen for spillere født etter 1.1.1988, det vil si spillere som var under 21 år da kvalifiseringen begynte i 2009.