FA vil snakke med Suarez

Ifølge The Times vil det engelske fotballforbundet ha samtaler med Luis Suarez til neste uke som avslutning på undersøkelsene som følge av beskyldninger om rasisme fra Patrice Evra. Ferguson pålagt munnkurv.

The Times skriver på sine nettsider at det er forventet at Suarez vil møte representanter for FA på mandag eller tirsdag på Melwood.

Fotballforbundet snakket med Patrice Evra på torsdag og skal være opptatt av å ikke risikere anklager om at de ikke har gjennomført en rettferdig og balansert undersøkelse ved ikke å ha samtaler med begge parter.

Evra har beskyldt Suarez for å komme med rasistisk språkbruk under kampen på Anfield forrige helg, noe Liverpool-spilleren benekter.

Alex Ferguson har for øvrig bekreftet at han har fått pålegg fra FA om ikke å uttale seg om saken, noe som synes å falle ham tungt for brystet etter at Kenny Dalglish på torsdag uttrykte en sterk støtte til Luis Suarez.

- FA har i dag sendt oss et direktiv hvor de ber om at saken ikke blir diskutert så lenge undersøkelsene pågår, forklarte Ferguson i sin pressekonferanse på fredag. – De intervjuet Patrice i går. Jeg har plenty å si om saken, men jeg antar at jeg blir nødt til å overholde hva de sier.

- Jeg ville likt å ha sagt noe om Pat i dette spesielle tilfellet, men la dem nå fortsette med sine undersøkelser.