Fairclough frykter nedrykk

Liverpool-legenden David Fairclough utelukker ikke at Anfield-klubben kan bli involvert i nedrykksstriden etter 3-1 tapet for Blackburn.

Roy Hodgsons mannskap har for øyeblikket fire poeng mer enn Wigan og Aston Villa, som begge ligger under steken.

- Nedrykk er ikke utelukket. Ingen Liverpool-fans vil tro at det vil skje, men jeg frykter virkelig at vi har falt ned blant lagene som kjemper mot nedrykk, uttaler Fairclough til Sky Sports News.

- Vi forventer at Liverpool er høyere på tabellen på denne tiden av året, og i posisjon til å utfordre topplagene. Men det har ikke skjedd, og nå er laget trolig ett av 8-9 lag som må betrakte seg selv som involvert i nedrykksstriden. Liverpool kan ikke utelukkes fra den gruppen, konstaterer han.

- Problemene i klubben går dypt. Atmosfæren må endres. Spillerne må finne den gode følelsen igjen, og en skikkelig lagånd.

- For øyeblikket er man på vei opp det ene øyeblikket, og på vei ned det neste. Vi så det da de slo Bolton, men ikke klarte å følge opp den seieren. Vi påpekte det tidligere i sesongen, når vi slo Chelsea og spilte elendig mot Wigan bare noen dager senere.

- Det er åpenbart at ting ikke er som de skal være i garderoben og på treningsfeltet, og dette problemet må man ta tak i. Det er bekymringsfullt.

- Vi har hatt noen øyeblikk denne sesongen der vi har trodd at det ikke kunne bli verre enn dette, og så har vi hatt et par lyspunkter, før man dessverre har fått nye nedturer.

- Jeg trodde at Wolves-kampen var så dypt som vi kunne synke i forrige uke, men i går kveld var prestasjonen enda dårligere. Jeg er sikker på at alle Liverpool-fans er veldig deprimerte.