Familien Adam presser Blackpool

Faren til Charlie Adam kritiserer tangotrøyene for å prøve å prise sønnen ut av en overgang til Liverpool, og mener det munner ut i en personlig konflikt heller enn av forretningsmessige årsaker.

Liverpool har fått flere bud avslått på Charlie Adam, og ifølge faren Charlie Adam senior er det siste fra Liverpool på £6,5M som kan øke til £7M. Han mener nå at det vil være fair om Blackpool gir etter og ikke stopper drømmeovergangen til sønnen.

- £6,5M til £7M er mer enn nok i forhold til hva de har betalt for Adam, sier senior om overgangen som fortsatt står i stampe, etter at midtbanespilleren tidligere har levert en skriftlig transfersøknad.

- Det er 12 eller 13 ganger mer enn hva man betalte for ham. Det må da være en god forretning.

- Dette vil være et stort steg i karrieren for min gutt. Liverpool har historie og tradisjon med å hente gode skotske spillere og gjøre dem enda bedre. De kan gjøre det samme med Charles.

- Det er ingen konflikt med Ian Holloway. Han har vært utmerket for Charles, og det samme har Blackpool. Dette er imidlertid et steg opp og når din sønn får en slik sjanse ønsker du at han skal få muligheten til å komme seg videre.

- Jeg synes ikke det er fair det de nå gjør. De stopper utviklingen i en karriere og det er av personlige grunner og ikke profesjonelle.

- Dette er en personlig sak mellom formann Karl Oyston og min sønn etter at han krevde betalt en tidligere ubetalt bonus.

- Charles har bare spilt seks måneder i Premier League og de snakker om beløp på £10M og £12M, noe som er latterlig. Raul Meireles, som er portugisisk landslagsspiller og har spilt 32 ganger for Portugal, kostet £11M.

- Dette er en overgang som spillere drømmer om.

- Charles vet hvor mye Blackpool og Ian Holloway har hjulpet ham i sin karriere, men dette er en drøm og det vil være feil av Blackpool å knuse den.