Fastlåst situasjon for Hansen

Martin Hansen vil gjerne lånes ut på nytt, men på grunn av familiære årsaker til en annen keeper i klubben må han slite tribunen i Liverpool. 21-åringen er interessert i å returnere hjem til Danmark.

Martin Hansen er for tiden tredjekeeper i Liverpool, bak Pepe Reina og Alexander Doni.  I august var han utlånt til Bradford City, men Liverpool ønsket ikke å forlenge utlånsavtalen. 21-åringen ønsket å gå ut på nytt utlån, men han er stadig i Liverpool.
- Det er for tiden en situasjon i klubben som gjør at jeg ikke kan lånes ut. Familiære årsaker hos en av de andre målmennene gjør at jeg er litt låst her. Jeg må dessverre bli i klubben inntil videre, sier Hansen til bold.dk.

Liverpool.no antar det er situasjonen rundt Brad Jones’ kreftsyke sønn som gjør at Liverpool ikke ønsker å låne ut Hansen.
- Det er ergerlig at jeg ikke kan lånes ut fordi jeg vet at det er klubber som gjerne vil ha meg. Men på den andre siden trener jeg her med noen av verdens beste spillere, og det lærer jeg selvfølgelig også noe av.

- Jeg kommer nok til å bli lånt ut på et tidspunkt. Det er bare et spørsmål om å ha tålmodighet, men det er selvfølgelig vanskelig å innse at man må ha tålmodighet når man gjerne vil ut og spille igjen. Men tiden hvor det hele går min vei skal nok komme.

Flere klubber er interessert i å låne Hansen. Lånevinduet i Football League stenger 25. november. Han utelukker imidlertid ikke en retur til Danmark neste år.
- Jeg vil bestemt ikke utelukke å komme hjem til Danmark og spille. Det vil jeg være meget åpen for hvis noen klubber skulle være interessert. Det kunne være interessant å ta et halvt eller et helt år i Danmark.

- Jeg vil utrolig gjerne spille i Danmark, men jeg har ikke hørt om interesse fra danske klubber. Jeg kan ennå lånes ut i England, men må jeg vente til januar hvor det danske overgangsvinduet åpner, er jeg klar for det.

Hansen har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2013.
- Det er ikke sikkert at jeg blir her for evig. Det er mange om beinet her, og ikke alle kan få sjansen. Det kan være at jeg på sikt må ta et steg ned for siden å kjempe meg opp igjen. Det får tiden vise.