Ferdinand håper på nytt Anfield-poeng

Anton Ferdinand spilte på Sunderland som fikk uavgjort i denne sesongens ligapremiere. På lørdag gjester han Anfield som spiller for QPR. Gjestene uten sin førstekeeper.

- Jeg har gode minner fra den kampen, men det var vanskelig, sier Anton Ferdinand om da Sunderland kom tilbake fra underlege og greide 1-1 mot Liverpool i august. Han spilte da i midtforsvaret hos gjestene. Innen transfervinduet var over hadde han imidlertid forlatt nordøst og skrevet under for Queens Park Rangers. Til lørdag får han en ny mulighet til å være med å ta poeng fra de helrøde.

- Det var et godt resultat for Sunderland der og da, men det var sesongens første kamp og folk prøver å komme i gang igjen. Jeg er sikker på at dette vil bli en annerledes kamp, sier Ferdinand til qpr.co.uk.

- Jeg tror Liverpool nå vil bli en vanskeligere test. Flere nye spillere vil ha fått noen måneder sammen, slik som våre spillere har fått mulighet til å bli bedre kjent med hverandre.

- Liverpool er sterke på Anfield, med fansen og The Kop i ryggen. Anfield er en gammel og tradisjonell stadion, slik en kan si at Lofthus Road er det, bare at den da er mye større. Supporterne er veldig nære banen og de har lidenskapelige fans som støtter sitt lag.

- Det å spille på arenaer som Anfield er det som gjør Premier League til hva det er. Det er noe alle spillere ser fram til. Vi må bare konsentrere oss om hva vi skal gjøre, og hvordan vi skal spille.

QPR har noen langtidsskader som spissene DJ Campbell og Rob Hulse, samt Kieron Dyer. Førstekeeper Paddy Kenny er også ute og den 37-årige tsjekkiske veteranen Radek Cerny ventes å stå i mål.

Dette var startoppstillingen til QPR i siste kamp mot WBA, da de spilte 1-1 på eget gress: Cerny, Gabbidon, Traore, Young, Ferdinand, Faurlin, Mackie, Barton, Wright-Phillips, Bolthroyd, Helguson.