Firkløver presenteres i morgen

I morgen vil Liverpools fire nyinnkjøpte spillere vises frem for pressen på en pressekonferanse på Melwood. Toårsavtale for Jovanovic? Henry igjen i sentrum for å møte supportere.

Liverpool har brukt £42,75 millioner (et beløp som kan stige til £47,75 millioner) på firkløveret Jordan Henderson, Charlie Adam, Alexander Doni og Stewart Downing i sommer. I morgen innkaller Liverpool til pressekonferanse på Melwood hvor de skal offisielt vises frem.

Pressekonferansen vil starte kl 14.00, og mange tolker det som at nye innkjøp ikke er nært forestående, til tross for alle ryktene om en venstreback og en midtstopper. Trolig må Dalglish og Comolli bli kvitt en del av daukjøttet i troppen før den tid.

Toårsavtale for Jovanovic?
Tidligere i dag ble det meldt at Milan Jovanovic sin agent og Anderlecht sin manager ville fly til Liverpool for å få sluttført en overgang.

Nå melder Darren Lewis i The Mirror at han hører at partene har kommet til enighet om en toårsavtale, og spilleren vil gå gratis til den belgiske klubben.

Henry igjen ute blant folk
John W. Henry har vært flink til å være ute og prate med supporterne etter at han overtok klubben i fjor høst. I går var han ute og møtte supportere i Oslo sine gater, og i dag har han igjen vært på Liverpool One og pratet med supportere.