Flanagan håper på avansement

Sideback John Flanagan håper i likhet med kaptein Conor Coady på avansement i FA Youth Cup i dag.

- Vår første uke etter juleferien har vært hektisk. Nå håper vi på en god start på kampprogrammet, med en seier over Crystal Palace i fjerde runde i juniorcupen, sier Flanagan til Liverpoolfc.tv.

- Vi stiller et meget sterkt lag i årets turnering, med spillere som Suso, Jack Robinson og meg selv, som til vanlig spiller på John McMahons reservelag. Nå slutter vi oss til de spennende spillerne på U18-laget. I desember gjorde vi en stor kamp da vi slo Notts County 4-0, og jeg må si det er en fornøyelse å spille på dette juniorlaget.

- Folk vil utvilsomt legge merke til karer som Suso og Raheem Sterling, og det enorme talentet de besitter. De er skikkelige entertainere, og jeg er bare glad jeg slipper å markere dem annet enn på trening! Men det er også viktig å huske på at alle på laget gjør en super jobb.

- Rodolfo Borrell får det beste ut av alle, og har gjort et meget godt inntrykk etter at han kom hit i 2009. Han er en veldig dyktig trener, som vet eksakt hva han ønsker fra oss, både som lag og som individualister. Vi har brukt de siste dagene til å jobbe med kampplanen til cupkampen, og alle er klare for oppgaven.

- Jeg vet at noen anser det som negativt å droppe ned fra reservelaget for å spille i juniorcupen, men for oss spillerne betyr det mye. Alle ønsker å spille i denne turneringen, hvor du møter de beste juniorene i landet. Vi får spille foran et stort publikum, og vi får også spille på Anfield. I fjor var jeg så heldig å få spille der et par ganger, men at vi røk ut for Watford ødela litt av opplevelsen. Det minnet gjør meg ekstra bestemt på å nå lenger denne sesongen. Vi får prøve å gjøre en god kamp foran The Kop denne gangen.

- Vi vet det ikke blir enkelt, fordi vi har hørt rapporter om at Palace gjør det bra. Men vi har stor tro på spillergruppen, og det blir opp til karer som meg selv, Jack Robinson og Conor Coady å støtte de av spillerne som spiller på Anfield for aller første gang.

- Vi kan ikke se for langt frem, men denne spillergruppen har potensial til å nå langt i årets turnering, og vi gleder oss alle til å vise The Kop hva vi kan.

- Personlig er jeg veldig godt fornøyd med det siste året, og høydepunktet var da jeg fikk være med førstelaget til Bucharest i Europa League, hvor jeg var ubenyttet reserve sammen med Jack Robinson. Det var en stor opplevelse for en ung kar som meg. Forhåpentligvis kan jeg bygge videre på dette, og fortsette fremgangen på reservelaget, slik at jeg får en ny sjanse til å vise hva jeg kan en gang i fremtiden.