Flanagan håper på en ny sjanse

Jon Flanagan har ikke spilt i Premier League for Liverpool siden ligaåpningen mot Sunderland, men nå håper 18-åringen på en ny sjanse mot Tottenham på søndag.

Glen Johnson er uaktuell til søndagens kamp med en hamstringskade, mens Martin Kelly på sin side er på vei tilbake etter en tilsvarende skade. Derfor øyner Flanagan en sjanse til å få en ny kamp fra start for de røde. Kenny Dalglish kan imidlertid også velge å fortsette med Martin Skrtel på høyrebacken.

- Forhåpentligvis kan jeg spille meg inn på laget igjen. Det er målet mitt. Vi har noen skader for øyeblikket, så kanskje får jeg en ny sjanse snart. Når jeg får sjansen må jeg uansett vise hva jeg duger til, sier 18-åringen til Liverpool Echo.

- Kells er tilbake i trening, så alt avhenger av hva Kenny ønsker. Dersom han trenger meg mot Tottenham, vil jeg være klar for oppgaven. Det eneste jeg kan gjøre er fortsatt å jobbe hardt på trening, og fortsette å lytte til trenerne, legger han til.

- Kenny har hjulpet meg mye, og vist meg stor tillit. Det må jeg betale tilbake.

- Forrige sesong gikk alt på skinnner for meg. Jeg fikk en rekke førstelagskamper mot slutten av sesongen, noe som var strålende. Jeg er Liverpool-fan, og bodde i Anfield-området før vi flyttet til Childwall når jeg var rundt 10 år gammel.

- Denne sesongen har det ikke gått så bra som jeg hadde håpet på så langt, men det er fortsatt utrolig hva jeg har oppnådd i så ung alder. Alle gutter drømmer om å spille i Premier League. Jeg har allerede spilt ni kamper for klubben jeg er supporter av, og jeg ønsker å spille flere. Jeg må sørge for at fremgangen fortsetter.