Flere støttemeldinger til det norske folk

Twitter, Facebook og øvrige sosiale medier flommer over av støttemeldinger til det norske folk i kjølvannet av tragediene i Oslo og på Utøya.

Norge er i sjokk etter de ufattelige tragediene som rammet landet i går ettermiddag og kveld, men støtten fra utlandet har vært overveldende. Flere journalister og Liverpool-supportere har uttrykt sin støtte, og tragediene har åpenbart satt sine spor blant Liverpool-supportere i andre nasjoner.

Hillsborough Justice Campaign skriver følgende: "Fra alle oss i HJC til det norske folk: Vi går sammen igjennom stormen."

Den svenske supporterklubben har publisert en artikkel som gir støtte til det norske folk, mens flere profilerte journalister uttrykker sin støtte på Twitter. Ben Smith og Tony Barrett i The Times og Henry Winter i Daily Telegraph tilhører gruppen av journalister som har sendt støttemeldinger til det norske folk via mikrobloggertjenesten.

Jimmy Rice, journalist hos Liverpools offisielle nettsted, var en av de første som omtalte tragediene. Han publiserte følgende melding på Twitter-profilen sin: "Tankene går til alle i Norge. Titusenvis av flotte, røde supportere der. You'll Never Walk Alone."

Linda Pizzuti, kona til Liverpool-eier John W. Henry, har også twitret om tragediene. Hun svarte på en melding fra den norske journalisten Ketil B. Stensrud, som foreslo at Liverpool kunne markere de tragiske hendelsene i Oslo og på Utøya når Merseyside-klubben kommer til hovedstaden 1. august. Pizzuti svarte at hun veldig gjerne ville være med og hjelpe.

LFCSCSB er i dialog med Liverpool FC med tanke på å markere tragediene i forbindelse med klubbens treningskamp mot Hull City i ettermiddag. Managing Director Ian Ayre skal etter det Liverpool.no kjenner til forsøke å sørge for at Liverpool-spillerne bærer sorte sørgebånd på KC Stadium i ettermiddag.

You'll Never Walk Alone.