Føler ikke ekstra press med nummer 7

Luis Suarez insisterer på at han ikke føler noe ekstra press når han bærer den legendariske Liverpool-trøyen med nummer syv på ryggen.

Draktnummer syv har tidligere blitt båret av Anfield-legender som Kevin Keegan og Peter Beardsley, men mest kjent er den fra nåværende manager Kenny Dalglish.
- Når det gjelder sammenligninger med nummer syv, synes jeg det bare er flaks egentlig, uttaler Luis Suarez til LFC Weekly.

- Da jeg fikk nummer syv, ble jeg veldig glad fordi jeg visste at det var et historisk nummer som mange ulike toppspillere har hatt i klubbens historie. Men draktnummeret jeg har på ryggen er det siste jeg tenker på når jeg går ut og spiller.

- Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste, og det tilføres ingen ekstra forventinger enn noe annet nummer ville gjøre for meg.

Suarez var i Dublin sammen med Steven Gerrard og Dirk Kuyt da nyheten om at Kenny Dalglish hadde blitt ansatt som permanent manager ble sluppet. Gleden var tydelig stor etetrsom han holdt opp klubbens nye bortetrøye med “Dalglish 7” på ryggen.
- Ikke bare jeg selv, men hele troppen ble glad da han skrev på kontrakten og er vår manager for minst tre år fremover.

- Han er en meget erfaren manager, vet alt om klubben og kjenner kvaliteten og typen spillere Liverpool trenger for å oppnå suksess.

- Han har jobbet i klubben, vet hvordan alt fungerer. Jeg tror det vil hjelpe Liverpool i fremtiden.