Forlenget frist for Stanley Park

The Guardian melder at bystyret i Liverpool har gitt Liverpool FC forlenget frist for å starte byggingen av ny stadion i Stanley Park. Bystyret foretrekker nemlig at klubben bygger ny stadion, fremfor å renovere eksisterende Anfield.

Fristenfor å starte byggingen i Stanley Park gikk egentlig ut den 19.juni,men nå har altså bystyret forlenget denne fristen.

Entalsmann for bystyret sier til The Guardian at klubben har gjort«tilstrekkelig med arbeid» i forhold til planene i Stanley Park ide tre årene som har gått siden de fikk byggetillatelse i 2008.Talsmannen sier at bystyret nå bare venter på at klubben skalunderskrive leiekontrakten for parken som vil koste klubben £300 000i året, men han vil ikke gå nærmere inn på når dette mågjøres.

Det eneste klubben har gjort så langt er å rive enrekke med hus bak Anfield Road End. Et arbeide klubben også villemåtte ha gjort om de velger å renovere dagens Anfield.

-Vi jobber fortsatt med å undersøke de mulighetene vi har, renovereAnfield eller bygge i Stanley Park, sier en talsmann for klubben.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.