Fornøyd med debuten

Jose Enrique hadde en god debut for Liverpool i 1-1 kampen mot Sunderland på Anfield i går. Spanjolen var overrasket over at han fikk starte kampen, etter å ha skrevet under for de røde dagen før.

En skade på Fabio Aurelio førte til at Enrique ble kastet rett inn på laget etter bare en treningsøkt sammen med sine nye lagkamerater. 25-åringen satte nesten ikke en fot feil i sine første 90 minutter i helrødt.

- Jeg er veldig godt fornøyd, for jeg kom til klubben dagen før kampen og nå har jeg spilt min første kamp, uttaler Enrique til Press Association.

- Jeg ble overrasket. Jeg visste ikke at jeg skulle starte før noen få timer før kampstart. Jeg visste at Fabio ikke hadde trent, men det var først om morgenen på kampdagen at jeg fikk vite at jeg skulle spille, avslører han.

- Jeg er godt fornøyd med debuten min, men jeg er ikke fornøyd med resultatet.

- Dersom jeg får fortsette å spille i de kommende kampene, så tror jeg det skal bli enkelt å forstå disse kvalitetsspillerne.

- Først og fremst handlet det om å forsvare seg, for det er jobben min. Nå får jeg muligheten til å trene med laget i mange dager, slik at jeg lærer de andre spillerne å kjenne.

- Nå får vi begynne å tenke på neste kamp. Vi må komme i enda bedre form, men det er bare normalt. Dette var kun vår første kamp.

- Jeg føler meg okay. Jeg er ikke 100% der jeg skal være ennå, ettersom jeg ikke har trent særlig mye med laget. Jeg må som sagt bli kjent med alle. Det er bare normalt.