Fornøyd med formen til Torres

Fernando Torres ble tomålsscorer mot Wolverhampton i helgen, og manager Kenny Dalglish sier seg fornøyd med spissens form.

- Han har vært fantastisk etter at jeg tok over som manager. Det gjelder måten han har fremstått på både i trening og kamp, fortalte Dalglish til pressen på Melwood i formiddag.

- I tillegg til å score mål har han jobbet utrettelig på topp for å hjelpe laget. Jeg kan bare – og vil bare – vurdere hvordan han har gjort det siden jeg kom inn som manager. Vi er henrykt over både ham og andre spillere, la han til.

- Jeg håper likevel vi ikke har sett Torres på sitt beste ennå. Vi har trent på den måten vi mener det bør trenes på. Vi har aldri tvilt på evnene til spillerne, og vi har aldri tvilt på at de ikke gir alt. Det er med Fernando som med mange andre spillere i troppen. De gjør det bedre nå enn tidligere, og har funnet tilbake til gamle takter, og det skal de ha honnør for.

- Når ting butter i mot, både som lag og for individuelle spillere, er det veldig vanskelig å få snudd trenden. Men nå ser det ut som de har klart det, og det skal de ha honnør for.

- Som jeg har sagt før, så står vi sammen. Vi trenger fansens hjelp til tider, og vi må hjelpe dem til tider. Fortsetter fremgangen, skulle vi klare oss greit. Sammen vil vi ha fremgang. Som individer vil vi ikke svikte hverandre, men stå sammen som en enhet. Vi vil konsentrere oss om fotballklubben vår, og se hvilken nytte vi drar av det.