Fornøyd med kvartett

Kenny Dalglish er meget godt fornøyd med innsatsen til de fire førstelagsaktuelle spillerne som i går var i aksjon da Liverpools reservelag vant 5-1 over Sunderland i Kirkby.

Jay Spearing, Sebastian Coates, Jon Flanagan og Danny Wilson spilte alle 90 minutter for reservelaget i går, og løste den oppgaven meget bra. Spearing scoret sågar to av målene, mens Coates noterte seg for ett. Kvartetten vil nå høyst sannsynlig få spilletid i tirsdagens kvartfinale i ligacupen, mot Chelsea på Stamford Bridge.

- De spilte meget bra for reservelaget, og 90 minutter med fotball vil ha gjort dem godt, sier manager Dalglish til Liverpool Echo.

- De behøver spilletid, så det var bra at de ble involvert i denne kampen. Det er bedre enn å trene, legger han til.

- Enkelte anser det som en straff når førstelagsaktuelle spillere blir bedt om å spille for reservelaget, men det er så langt fra sannheten som det går an å komme. Dette var nødvendig og viktig, med tanke på å gi alle kamptrening.

- For spillere som Seb og Jay gir dette dem muligheten til å holde kampformen vedlike, og de gjorde det bra. Vi trenger en sterk tropp, hvor spillere står klare til å komme inn for førstelaget når de behøves.