Fornøyd med støtten fra eierne

Kenny Dalglish sier han har den nødvendige økonomiske støtten fra Fenway Sports Group til å hente spillere. Dalglish berømmer Comolli for jobben med å identifsere transfermål.

Damien Comolli og Kenny Dalglish er godt i gang med planleggingen av spillerkjøp. Dalglish er meget glad for støtten fra hovedeier John W Henry.
- Oliver Twist-historien dukker opp i tankene mine – det spiller ingen rolle hva de gir deg, du ønsker alltid mer, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Men selvsagt ønsker eierne bare det samme som fotballklubben. Det finnes ingen tall på det. Hvis det fantes, ville vi ikke offentliggjøre det, men viljen og intensjonen er der.

- En god måte å vurdere det på er at de var skuffet over at vi ikke fikk inn flere spillere i januar. Intensjonen deres var der, men vi kunne bare ikke skaffe spillerne.

- Folk kan være kyniske og si at salgene av Ryan Babel og Fernando Torres nesten balanserte regnskapet når Luis (Suarez) og Andy (Carroll) kom inn. Men Luis var uansett på vei inn før Fernando dro.

- Januar er ikke den beste tiden for å gå ut og handle, men vi var heldige som fikk til to fantastiske kjøp.

- Sommeren er tradisjonelt tiden når folk gjør forretninger, og det er massevis av støtte fra eierne. Det er ingen grunn for noen til å ha reservasjoner om dem.

- Damien har gjort en fantastisk jobb med å identifisere spillere og skjære ned til et mindre antall.

- Vi har mange ideer, men det ikke konkludert ennå. Vi må få fart på oss og sørge for at vi får de riktige spillerne.