Fornøyd Spearing tilbake

En skadefri Jay Spearing fikk umiddelbar spilletid som innbytter mot Sparta Praha. Scouseren forklarer at man forandret på formasjonen etter pause, og at selvtilliten er stor i troppen.

- Det viktigste var at vi gikk videre til neste runde, og totalt sett synes jeg vi fortjente å avansere, sier Jay til Liverpools hjemmeside etter at man slo ut Sparta Praha i Europa League.

- De var et veldig bra lag og var godt organiserte. De skapte mange vanskeligheter for oss i første omgang, men vi forandret formasjonen til andre omgang og det passet oss mye bedre.

- Det var stort å være tilbake igjen, fortsetter 22-åringen som har vært uten noen uker med et lite brudd. – Manageren bare fortalte meg at jeg skulle gjøre hva jeg har gjort på trening, og jeg er fornøyd med hvordan det gikk.

- Den forrige kampen jeg spilte var i Merseyside derbyet, noe som jeg meg en enorm dose med selvtillit. Det å så bli skadet igjen like etterpå var en nedtur for meg, men nå er jeg tilbake og det var godt å høre den mottagelsen jeg fikk fra tribunene.

- Det har vært mye selvtillit etter at Kenny kom inn og alle spillerne har gitt ham respons, og de ønsker å gjøre det bra for ham. Vi har hatt noen gode resultater.

- Dette er en vanskelig turnering og det er noen gode lag som er med, men vi ønsker å vinne den.