Fornøyde målscorere

Charlie Adam hyller Andy Carroll etter 2-0-seieren mot West Bromwich. Henrykt over tre poeng. Må holde bedre på ballen. Andy Carroll glad for å score. Ros til Suarez.

Charlie Adam sendte Liverpool i ledelsen fra straffemerket allerede i det 9. minutt. Andy Carroll fastsatte sluttresultatet til 2-0 i Liverpools favør med en nettkjenning på overtid i første omgang. Adam synes Carroll spilte en meget god kamp.
- Den store mannen var utrolig i dag. Avslutningen ved mål nummer to var fantastisk, sa Charlie Adam ifølge Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Da vi fikk scoringen forandret det alle forutsetningene i kampen. Jeg synes vi spilte bra i første omgang. I andre omgang holdt vi ikke like bra på ballen som vi burde, og det er kanskje noe vi må bli bedre på. Men vi er henrykt over å ha kommet hit og tatt tre poeng.

- Vi er skuffet over noen av resultateten vi har hatt i år. I forrige uke (mot Norwich) hadde vi en rekke sjanser og kunne ha drept kampen, men det er slik som skjer når du spiller i den beste ligaen i verden. Hvis du ikke scorer, så blir du straffet, og det var det vi ble. Vi har gjort det et par ganger i år, men i dag startet vi kampen meget bra og fortjente seieren til slutt.

Andy Carroll var henrykt over å komme på scoringslisten, men bruker anledning til å rose Luis Suarez. Uruguayaneren skaffet straffespark og sto for målgivende til Carrolls nettkjenning.
- Han er fantastisk kan dere se. Han skaper muligheter for alle, og han setter dem også selv. Det er fantastisk å ha ham på laget, uttaler Carroll.

- Det var hyggelig å score. Jeg har gått glipp av noen kamper, jeg har sittet på benken, så det er hyggelig å få sjansen og sette en i nettet. Jeg vet at jeg er i stand til å gjøre det.