Første landslagsmål for Carroll

Carroll spilte en time og scoret Englands mål i 1-1-møtet med Ghana. Kuyt reddet tre poeng for Nederland med to nettkjenninger mot Ungarn. Landslagsoppdatering.

Andy Carroll scoret sitt første mål for England i sin andre A-landskamp da England og Ghana spilte 1-1 i en underholdende privatlandskamp på Wembley. I de t43. minutt sendte Liverpool-spissen England i føringen med et flott venstrebensskudd nede i bortre hjørnet. Asamoah Gyan utlignet ett minutt på overtid. Andy Carroll virket fortsatt kamprusten, og i det 59. minutt ble han tatt av banen. Glen Johnson spilte første omgang.
- Det var flott å få målet. Guttene spilte bra. Vi er tydelig skuffet over at de scoret i siste minutt.  Jeg er skadefri og på vei tilbake nå. Scoringen beviste at jeg er her og klar til å score mål for England, uttalte Andy Carroll til ITV1 etter kampslutt.

Dirk Kuyt tegnet seg to ganger på scoringslista i en åttemålsthriller av en EM-kvalifiseringskamp mellom Nederland og Ungarn i Amsterdam. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause etter scoring av Robin van Persie. Ungarn slo tilbake med to nettkjenninger tidlig i andre omgang, før Nederland snudde til 3-2 ved Wes Snejder og Ruud van Nistelrooy. Fulhams Zoltan Gera utlignet med sitt andre mål for dagen kvarteret før slutt. Dirk Kuyt reddet imidlertid alle poengene for Nederland med to fulltreffere, i det 78. og 81. minutt. I siste minutt ble matchvinneren tatt av banen.

Serbia tok ledelsen borte mot Estland ved Marko Pantelic i første omgang, men Estland utlignet i det 84. minutt. Milan Jovanovic fikk tillit fra start etter en god kamp på fredag, men ble byttet ut med Birmingham Nikola Zigic i det 74. minutt.

Barcelona-keeper Victor Valdes ble foretrukket på benken fremfor Pepe Reina i Spanias EM-kvalifiseringskamp mot Litauen i Kaunas. Xavi Hernandez, Kijanskas (selvmål) og innbytter Juan Mata fant veien til nettmaskene for gjestene, som vant 3-1.

Danmark beseiret Slovakia 2-1 i vennskapsmøtet i Trnava. Martin Skrtel fikk ikke vekk ballen innenfor femmeteren i forkant av Danmarks seiersmål. Ellers solide 90 minutter av midtstopperen. Christian Poulsen var ubenyttet reserve for Danmark.

Raul Meireles spilte en drøy time for Portugal mot Finland i Aveiro. Begge målene i privatlandskampen ble satt inn av hjemmelagets Ruben Micael.

I vennskapskampen mellom Italia og Ukraina i Kiev var Alberto Aquilani involvert i den første scoringen da Italia vant 2-0. Den utlånte midtbanespilleren ble byttet ut i pausen.

Andre Wisdom var kaptein for England U19 i 0-3-tapet borte mot Nederland U19. Wisdom og Tom Ince spilte samtlige minutter av treningskampen.

Tyrkia U17 kom tilbake til 2-2 etter å ha ligget under to ganger mot Ukraina i den siste gruppespillskampen i EM-kvalifiseringens Eliterunde. Keeper Yusuf Mersin, som Liverpool nylig hentet fra Millwall, spilte samtlige 80 minutter. Tyrkia havnet til slutt på 2.plass i gruppe 4, hele fem poeng bak vertsnasjonen Tyskland. Det betyr at Mersin & co ikke kommer til EM-sluttspillet.

Oppdatert 29.03.2011 23:59