Forsvarsproblemer for Stoke

Kveldens motstander er uten suspenderte Ryan Shawcross, og Danny Higginbotham og Andy Wilkinson er tvilsomme med skader. Tony Pulis og John Carew ser fram til feststemt Anfield.

Kaptein og midtstopper Ryan Shawcross soner sin siste kamp av en karantene i kveldens ligaoppgjør, mens forsvarskollegaer Danny Higginbotham og Andy Wilkinson er tvilsomme med henholdsvis skader i hamstring og rygg.

Dette var laget som startet i siste ligakamp mot Fulham (tap 0-2): Begovic, Huth, Collins (Carew 58), Shawcross, Wilkinson, Wilson, Whitehead, Tuncay (Faye 58), Delap, Etherington (Whelan 63), Jones

Siden har tyrkiske Tuncay forlatt klubben.

- Liverpool spiller med mye mer selvtillit enn da vi møtte dem sist, sier manager Tony Pulis hos Stoke før kampen. – De er mer villige til å arbeide sammen som et lag og har definitivt snudd ting rundt under Kenny.

- Selv om de har mistet Torres, er Suarez en topp, topp erstatter. De har også flere andre spillere som kan skape problemer for deg.

- Det var spesielt å slå dem på vår hjemmebane, men situasjonen er annerledes nå. Vi vet det blir tøft, men vi kommer til å gi jernet. Anfield er en av de virkelig spesielle stedene vi reiser til, og etter hva som har skjedd de siste dagene vil det uten tvil bli en stor begivenhet.

- Vi er ikke favoritter, men vi har likevel troen på oss selv, fortsetter innlånte John Carew. – Det er nødvendig når du skal reise til en plass som Liverpool.

- Hva som skjedde på den siste dagen i transfervinduet kan slå begge veier, men slik jeg ser det vil det være et løft for dem siden de har fått inn to nye spisser av topp klasse. Torres er borte, men det har fått inn et angrepspar som kan spille på topp i mange år.

- Det vil uten tvil bli en spesiell atmosfære i kveld. Det er det alltid på Anfield, ikke minst når det er en kveldskamp. Vi må imidlertid gå ut på banen med troen på å vinne.