Fortsatt forhandlinger om Aquilani

Juventus benyttet seg ikke av opsjonen på å kjøpe Alberto Aquilani for 16 millioner euro før 15. mai, men den italienske storklubben hevder de fortsatt er i forhandlinger med Liverpool om en overgangssum.

Juventus hadde frem til i går en opsjon på å kjøpe Alberto Aquilani for 16 millioner euro (£13,9M). Serie A-klubben mener at det var en for høy overgangssum for midtbanespilleren, og valgte derfor ikke å benyttes seg av opsjonen. Juventus ønsker imidlertid å forhandle med Liverpool om en lavere overgangssum for 26-åringen.
- Vi lot fristen passere, ikke fordi vi liker ham mindre, men fordi vi vurderer prisen som urimelig. Jeg er imidlertid i forhandlinger med Liverpool for å oppnå en avtale, uttalte Giuiseppe Marotta, generaldirektør i Juventus, til Tutto Sport etter gårsdagens tap mot Parma.

- Juve verdsetter ham til 12 millioner euro (£10,4M), og det er hva de tilbyr, ikke 16 millioner euro. Juventus har vært tydelige overfor Liverpool, og de har fortalt dem hvordan det ligger an. Liverpool har sagt at de ikke ønsker å gi avslag. Liverpool skal være fornøyd med å ta Aquilani tilbake. Fristen for Aquilani var i går, men det ser ut som forhandlingene mellom klubbene vil pågå videre, sier en kilde i Juventus til nettstedet goal.com.

Liverpool hentet Aquilani fra AS Roma for £17,1M sommeren 2009, men overganssummen kan øke med ytterligere £3M avhengig av diverse kriterier.