Forventer hektisk sommer

Damien Comolli tror det går mot en hektisk sommer for Liverpool både på overgangsmarkedet og når det gjelder å gjøre andre forandringer i klubben.

Liverpool hentet Luis Suarez og Andy Carroll på overgangsvinduets siste dag i januar. Straks vinduet stengte begynte Damien Comolli å forberede transferaktiviteten til sommeren.
- Ja, definitivt. Når vi planlegger neste sesong, er det vanskelig å si at vi jobber frem mot overgangsvinduet i januar. Vi jobber fra sommer til sommer. Når vinduet stenger i september, planlegger vi for neste sommervindu, ikke det i januar fordi det vanligvis ikke skjer mye i januar. Vi beviste imildertid det motsatte, forteller Damien Comolli til liverpoolfc.tv.

- Så snart det stenger 31. januar, tenker vi på sommeren og hva vi skal gjøre da. Vi snakker om ulike transfermål, om spillere vi tenkte på i januar, men ikke kunne hente, og vi lar speideravdelingen jobbe.

Det går mot hektisk sommeraktivitet.
- Ja, jeg tror det blir det. Eierne sa fra dag én at de ønsket å forbedre og endre ting raskt. Jeg har sagt det samme fra da jeg kom. Så jeg forventer en hektisk sommer.