Forventer sterk motstand

Førstelagstrener Steve Clarke forventer at Rangers vil yte Liverpool sterk motstand i kveldens treningskamp på Ibrox.

- Rangers har hatt en god start på sesongen. Når du møter et av de to store Glasgow-lagene, Rangers eller Celtic, forventer du en vanskelig kamp. Jeg er sikker på at det ikke blir noe unntak fra den regelen på Ibrox i kveld, uttaler Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis kommer det mye publikum på kampen. Kommer det mye folk vil det bli en ganske fiendtlig stemning. Det vil i så fall være en god læreprosess for de yngre spillerne våre, som ikke har spilt særlig mye i Europa, fortsetter han.

- Dersom vi får gitt noen av de yngre spillerne litt spilletid, vil de dra nytte av det i fremtiden.

- Vi har muligheten til å håndtere denne kampen på samme måte som vi gjør en bortekamp i Europa. Vi er selvsagt skuffet over å ikke være med i europacupene denne sesongen, men vi håper at vi blir med i årene som kommer. Derfor er det viktig å tilegne seg litt rutine i så måte for de unge spillerne.

Clarke har spilt flere kamper på Ibrox selv, under sin periode i St Mirren. Han ser frem til å besøke hjemlandet.

- Det er alltid hyggelig å reise tilbake til Skottland og møte gamle venner. Selv om dette er en treningskamp, vil det ha litt konkurransepreg, for det er Skottland mot England. Liverpool mot Rangers er på mange måter en storkamp.