Fremgang for Gerrard og Skrtel

The Guardian melder at Steven Gerrard vil begynne med lett trening igjen denne uken, mens Martin Skrtel ikke er langt unna å bli erklært skadefri. Fabio Aurelio pådro seg en akillesskade på fredag, og må belage på et nytt langt skadeavbrekk.

Velinformerte Andy Hunter skriver at Steven Gerrard vil begynne lett trening igjen denne uken, etter infeksjonen i lysken som holdt Liverpool-kapteinen på tribunen da de røde sparket i gang sesongen mot Sunderland i helgen.

Scouseren har ikke spilt kamp for sin klubb siden i mars måned, etter sin lyskeoperasjon. Nå er det nesten to uker siden Gerrard ble utskrevet fra sykehuset etter at det satte seg infeksjon i det operasjonssåret, og han har fått tillatelse til å begynne lett trening igjen.

- Stevie vil trappe opp rehabiliteringsarbeidet denne uken, bekrefter manager Kenny Dalglish til The Guardian.

Liverpool-ledelsen tror fortsatt ikke at Gerrard vil være tilbake på banen i kamp før i midten av september, og 31-åringen vil trolig gå glipp av Englands EM-kvalifseringskamper mot Bulgaria og Wales i begynnelsen av neste måned.

Martin Skrtel vil begynne å trene med resten av troppen igjen på Melwood denne uken, etter en muskelskade i baksiden av leggen, mens Fabio Aurelio dessverre må belage seg på et nytt lengre skadeavbrekk etter at han pådro seg en akillesskade under fredagens trening. Det fulle omfanget av skaden er fortsatt ikke kjent.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.