Friedel kan være på vei tilbake

The Guardian og Daily Mirror skriver at Brad Friedel kan være på vei tilbake til Anfield som reservekeeper for Pepe Reina. Hans nåværende kontrakt med Aston Villa utløper i sommer.

The Guardian skriver at Brad Friedel har blitt tilbudt muligheten til å resignere for Liverpool. 40-åringens kontrakt med Aston Villa utløper i sommer, og keeperen kan dermed forlate Birmingham-klubben vederlagsfritt. Kontraktsforhandlinger med Aston Villa er satt på vent inntil videre.
- Samtaler om kontrakt er for øyeblikket satt på vent på grunn av herr Houlliers helse og den pågående rettssaken med Martin O’Neill, sa Brad Friedel til pressen før Aston Villa-Liverpool i går.

- Jeg og mine rådgivere ville først og fremst være trygge før vi kaster oss inn i noe slikt. Jeg føler meg fortsatt bra. Jeg tror jeg har ett eller to år igjen. Vi får se hva som skjer. Jeg har trivdes hvert eneste minutt av de tre årene mine her, så vi får bare se hva fremtiden bringer.

Daily Mirror hevder at Brad Friedel har fått tilbud en toårskontrakt av Kenny Dalglish.Også Tottenham og West Bromwich skal være interessert i amerikaneren.

Brad Friedel kom til Liverpool fra Columbus Crew i 1997, men fikk bare 25 ligakamper for Anfield-klubben i løpet av tre år. Han dro videre til Blackburn og etablerte seg som en av de beste keeperne i Premier League.