Fryder seg over Kuyts scoringer

Dirk Kuyt er Liverpools toppscorer så langt denne sesongen. Mandag noterte nederlenderen seg på scoringslisten for ellevte gang denne sesongen, da Liverpool slo Manchester City 3-0. Det gleder manager Kenny Dalglish.

Liverpool Echo bekrefter at 30 år gamle Kuyt har blitt enig med Liverpool om en kontraktsforlengelse til 2013. Nederlenderen har allerede notert seg for like mange scoringer som han gjorde i hele fjorårsesongen, og har blitt en viktig brikke for Kenny Dalglish.

- Vi fryder oss over alle som scorer mål, og Dirk gjør en flott jobb for oss. Dersom du scorer mål gir det deg selvtillit, og noen spillere liker å bli bedømt ut fra hvor mange mål de gjør. Dirk er en god avslutter, og scorer jevnt og trutt. Men det er ikke bare målene hans jeg setter pris på, sier Dalglish til Echo.

- Han ærlighet og oppofrelse i hver enste kamp er den egenskapen jeg setter høyest hos ham. Han er veldig profesjonell, og du vet alltid hva du får fra ham. Han kjemper om alt. Forhåpentligvis kan han forsette å score mål, fortsetter skotten.

Aller helst ser Dalglish at Kuyt scorer nye mål allerede mot Arsenal på Emirates i morgen. En bane Liverpool aldri har vunnet på.

- Jeg tror ikke tidligere resultater på noen bane har noen betydning. Uansett hva som har skjedd når Liverpool har spilt på Emirates tidligere, så er det irrelevant, mener Liverpool-manageren.

- Ingen vil tenke på det i morgen ettermiddag. Alt vil avhenge av hvor godt vi spiller i morgen. Vi har hevet oss flere ganger denne sesongen, og vi må bygge videre på seieren over Manchester City. Jeg har hele tiden vært godt fornøyd med spillerne, deres holdninger og hvordan de har trent. Noen ganger vinner de, noen ganger taper de, men det vil ikke være fordi vi ikke forsøkte så godt vi kunne. Jeg har aldri hatt grunn til å betvile innsatsen og hengivenheten til spillerne.