Frykter ikke at Suarez blir utbrent

Kenny Dalglish tror ikke Luis Suarez blir utbrent, selv om han er tilbake i spill langt tidligere enn man hadde trodd på forhånd. Pepe Reina-bok på norsk. Duo i Skottland-troppen.

Luis Suarez har ikke hatt mye fri til å slappe av i sommer, etter at å ha spilt seg helt frem til en Copa America-triumf. Han var tilbake på Melwood kun en uke før seriestarten mot Sunderland, men startet den kampen og har også vært involvert i de to andre kampene denne sesongen. Kenny Dalglish frykter ikke at uruguayaneren får for lite hvile.

- Jeg tror ikke han er utslitt. Han hadde en friperiode før de samles før turneringen, og en pause før han kom tilbake hit. Vi ville elsket å kunne bruke han i hver kamp, men det er kanskje ikke mulig i praksis. Men jeg har aldri kommet tilbake etter en turnering og vært så høyt oppe slik som han er. Så heldig var jeg aldri, sier Dalglish til The Guardian.

- Luis vil ikke gå tom for adrenalin. Han vil ikke akseptere at han nå har oppnådd sin suksess.

Uruguay skal nå spille treningskamp borte mot Ukraina 2. september, men Dalglish er sikker på at de vil være forsiktig med helsen til stjerneangriperen.

- Jeg er sikker på at Uruguay vil ta hensyn når de bruker spillerne deres som spiller i Europa, fordi det er en stor byrde for dem å spille hele sommeren, og så spille en treningskamp i tillegg. Men jeg tenker også at de ønsker å holde troppen sin samlet etter å ha vunnet Copa America, og dersom et britisk lag hadde vunnet noe ville de nok ha melket det.

- Vi sa med en gang han kom at han var en glad og smilende kar. Han tok med seg jentungen sin, og hun er akkurat det samme. Han, Maxi Rodriguez og Raul Meireles er veldig nære venner, og han er fornøyd med livet sitt.

- Ansvaret han har fått gjør han ingenting. Han er veldig voksen for alderen. Det å reise til Nederland når du er 17 eller 18 år, og prate nederlandsk - som det blir hevdet er et av de vanskeligste språkene  å lære seg, og å bli kaptein for Ajax var en prestasjon, og det sier litt om hvordan han er, avslutter Dalglish.

Reina-bok på norsk
Pepe Reina kommer med bok, skrevet av The Times-journalisten Tony Barrett. Denne boken vil etter planen også bli oversatt og gitt ut på norsk.

Foreløpig har det ikke kommet noen dato for når boken skal gis ut, men i følge forfatteren skal det være en gang i høst.

To i Skottland-troppen
Craig Levein har tatt ut Danny Wilson og Charlie Adam i Skottland-troppen som skal møte Tsjekkia og Litauen i EM-kvalifiseringskamper neste uke.