Fulltallig tropp først i ettermiddag

Liverpools tropp vil ikke være fulltallig etter landskampene før i ettermiddag. Det avslørte Kenny Dalglish under sin pressekonferanse på Melwood i formiddag.

Kenny håper at ingen spillere returnerer og rapporterer om skader. Luis Surez fikk litt problemer med ryggen i helgens landskamp, men manageren tror at spissen vil bli spilleklar til søndagens kamp mot Chelsea.

- Så langt har vi ikke fått noen rapport om dårlige nyheter i form av nye skader. Som etter alle landskampavbrekk vil noen komme tilbake glade og fornøyde, mens andre ikke er spesielt fornøyd når det returnerer.

- Det var fint for Luis å score fire mål i helgen, men jeg skulle heller ønsket at han gjorde det for klubben i stedet for landslaget! Kanskje har han noen scoringer på lur de kommende ukene også.

- Troppen vil ikke være fulltallig før i ettermiddag, men vi har ikke fått noen rapporter som kan være negative for oss.

- Når det gjelder spillerne som har vært igjen på Melwood, så er Carra tilbake i trening. Han er kvitt leggskaden, så han er skadefri og tilgjengelig for søndagens kamp. Steven har fin fremgang. Det er ingenting som er skuffende bortsett fra at han ikke er spilleklar ennå. Han vil være tilgjengelig så snart han har kommet til hektene etter infeksjonen, men alt må være fint først. Vi kunne ikke ha hatt bedre nytt om ham enn det vi har fått. Jeg har ingen dato på når han vil være tilbake. Han vil spille igjen når han er klar for det.