Gerrard akter å komme sterkt tilbake

Steven Gerrard har vært ute med en lyskeskade siden begynnelsen av mars. 31-åringen tar imidlertid sikte på å komme sterkt tilbake neste sesong.

-Muligens må jeg legge om spillestilen litt med tiden, for å fåkarrieren til å vare lenger. Men jeg har ikke kommet til det punktetennå. Jeg ønsker å komme tilbake som den spilleren jeg alltid harvært, og prestere på det nivået jeg har gjort tidligere, uttalerLiverpools kaptein til LFC Weekly.

- Etter operasjonen kan jegsi at jeg ikke har følt meg bedre på 2-3 år. Jeg er sterkere,lettere og jeg stoler mer på kroppen min generelt sett. Å forandrespillestil nå er ikke på agendaen, legger han til.

- Alle måbevise at de duger neste sesong, og det samme gjelder for meg. ILiverpool må du alltid bevise at du holder mål. Dette kreves heletiden, for det er måten det gjøres på i Liverpool. Det ermanageren som avgjør hvem som kommer med på laget.

- Deteneste jeg kan gjøre for øyeblikket er å fortsetterehabiliteringen, og få kroppen min i orden igjen, samt å sørgefor at jeg er sulten, uthvilt og klar til innsats. Utfordringen forde andre spillerne blir å holde meg ute av laget. Det er enutfordring jeg er klar for.