Gerrard er henrykt over at Bellamy er tilbake

Steven Gerrard ønsker Craig Bellamy velkommen tilbake i Liverpool FC. Kapteinen tror 32-åringen kan bli en nyttig tilvekst for laget.

Craig Bellamy ble hentet fra Manchester City på fri overgang på transferdeadlineday. Spissen er tilbake i klubben han forlot for fire år siden.
- Jeg er henrykt over at Craig er tilbake. Jeg ønsket ikke at han skulle forlate oss første gangen, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.

- Tempoet og den brennende karakteren hans vil hjelpe oss til å kjempe om suksess denne sesongene. Da han var her tidligere, var han populær og en av de som jobber hardest på trening. Han er alltid i treningsstudioet for å holde seg i god form.

- Vi må innse at Craig er en topp profesjonell spiller. Han jobber meget hardt dag etter dag. Han er svært kunnskapsrik om spillet. Selv om han bare er litt eldre enn meg, vet jeg at han fortsatt ønsker å lære og gjøre det bra her.

- Jeg er sikker på at han vil være meget ivrig etter å spille under Kenny. Han vil ha sett Liverpool fra utsiden slik jeg har gjort de seneste månedene, og han vil se mye positivt. Han vil være opprømt over å komme tilbake. Vi er glad for å ha ham tilbake.