Gerrard gleder seg til City-kampen

Steven Gerrard ser frem til tirsdagens kamp mot Manchester City, etter et fremragende innhopp i 3-1 seieren over Newcastle i går kveld.

Liverpool-kapteinen insisterer på at han og hans lagkamerater ikke frykter serieleder City, som altså er første motstander i 2012.

- Jeg ser frem til kampen. Manchester City er et fantastisk lag, som har startet sesongen veldig bra. Men vi har ingenting å frykte. Det er bare noen uker siden vi møtte dem på Anfield, og beviste at vi kan matche dem og vel så det, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Kamper som denne er spennende. Vi frykter ikke slike oppgaver. Det er slike kamper du ønsker å spille i som fotballspiller. Jeg kan nesten ikke vente.

Liverpools borteform har vært meget bra denne sesongen. De røde har blant annet slått Chelsea (to ganger), Arsenal og Everton på bortebane. Gerrard håper denne trenden fortsetter i 2012.

- Vi har vært veldig sterke på bortebane. Det er hjemme vi ikke har fått de resultatene vårt spill hadde fortjent. Vi går til kampen mot City stinne av selvtillit, og vil gjøre vårt beste. Så får vi se hva det holder til.

Gerrard gjorde sitt mål nummer 142 for Liverpool mot Newcastle i går kveld. Selv er han mer opptatt av å skryte av spillere som Jay Spearing og Jordan Henderson, for deres involvering i scoringen.

- Jeg syntes Jay og Jordan var fantastiske, og de gjorde det veldig bra i forkant av scoringen. Det var en god lagprestasjon, noe som er veldig positivt.

- Det er fantastisk å være tilbake. Bare det å være involvert sammen med lagkameratene og være ute på banen igjen er stort. Jeg elsker å spille fotball. Når vi i tillegg vant og jeg scoret mål var dette et perfekt comeback for meg.

- Vi har ikke fått den belønningen vi hadde fortjent den siste tiden, men vi har fortsatt å dundre på døren. Vi har skapt mange sjanser, men motstanderens keeper har vært banens beste i flere kamper mot oss. Mot Newcastle fikk vi imidlertid som fortjent. Seieren var svært fortjent.

- Det var fantastisk å avslutte 2011 på denne måten. For meg personlig har året vært et forferdelig mareritt, men for laget var det fint å avslutte med en seier, og nå må vi stå på videre. Vi må bygge videre på dette, og kjempe om en topp fire-plassering.