Gerrard ikke fornøyd ennå

Steven Gerrard er ikke fornøyd med Liverpools posisjon, selv om de røde nå er oppe på 7.plass - sin beste ligaplassering for sesongen - etter 1-0 over Fulham.

Kapteinen mener det er en god egenskap å vinne på en dårlig dag, slik man gjorde mot Fulham i går kveld. Men han insisterer på at Liverpool må sikte høyere enn en sjuendeplass. Kenny Dalglish sitt mannskap er nå seks poeng bak Tottenham på femteplass, men Spurs har en kamp til gode på de røde. Det er fem poeng opp til Sunderland på sjetteplass.

- Vi ønsker en bedre plassering enn dette. Sjuendeplass er ikke akseptabelt i denne klubben. Dersom vi tar i betraktning hvor vi lå for et par uker siden, er vi glade for å være på sjuendeplass nå, men vi har Stoke i vår neste kamp og det er viktig at vi holder seiersrekken gående. Vi må sikre oss tre poeng til for å klatre enda høyere på tabellen. Vi er ikke fornøyd med sjuendeplass, sier Gerrard til Liverpool Echo.

Liverpool begynte bra mot Fulham i går, og Fernando Torres fikk en tidlig scoring feilaktig annulert for offside. Kampen ble avgjort på et komisk selvmål etter pause, selv om Fulham presset hardt for utligning på tampen av kampen.

- Jeg synes vi kjempet og viste den viljen du av og til trenger. Når du ikke spiller bra, er det viktig å likevel vinne, og det gjorde vi denne gangen.

- De siste årene har Fulham alltid kommet hit og vært veldig godt organiserte og vanskelige å slå. De har noen gode spillere, så vi måtte sørge for at vi ikke gjorde noen feil bak, sier Gerrard.

- Vi hadde hellet med oss, men vi har ikke hatt mye flaks tidligere i sesongen, så det var på tide at lykken stod oss bi.

- Treningene er litt annerledes nå. Nye trenere har kommet inn med andre ideer og metoder. Treningene de siste par ukene har vært veldig artige, og jeg tror vi tar med oss det ut på banen. Mot Wolverhampton spilte vi med mye mer frihet, og guttene var fantastiske. Men du vil ikke spille slik hver uke.

- Noen ganger er lag veldig godt organiserte og vanskelige å slå, og da må du gå i kjelleren og vise evne og vilje til å kjempe. Det var hva vi gjorde i denne kampen, avslutter Liverpool-kapteinen.