Gerrard liker ansettelsen av Clarke

Steven Gerrard har stor sans for at Steve Clarke har blitt ansatt som ny førstelagstrener i Liverpool. Scouseren gleder seg til å se hvilke metoder Clarke vil benytte på treningsfeltet på Melwood, sammen med manager Kenny Dalglish og assisterende manager Sammy Lee.

- Jeg tror dette var en meget god ansettelse. Steve har vært høyre hånd for noen fantastiske managere tidligere i sin karriere. Han spilte på høyeste nivå selv, og har enormt med rutine. Det er fortsatt for tidlig å konkludere med noe som helst, men treningsøktene han har ledet så langt har vært bra. Dersom han kan hjelpe oss til å tette lukene defensivt, og i tillegg klarer å hjelpe oss offensivt, vil han bli en fantastisk tilvekst til trenerstaben, sier Gerrard til LFC Weekly.

- Det blir spennende å se hvordan han vil fungere i spann med Kenny. Forhåpentligvis kan denne duoen, sammen med Sammy Lee, lede oss oppover på tabellen. Til sammen har denne trioen plenty med rutine, og burde utgjøre et godt trenerteam.

Liverpool-kapteinen er usikker på om han vil følge i fotsporene til Clarke og Dalglish, når han om noen år gir seg som aktiv spiller.

- Dette er ikke hva jeg prioriterer eller fokuserer på for øyeblikket. Det er lenge til det blir aktuelt. Jeg tror jeg kan spille på høyeste nivå i fire til fem år til.

- Men jeg tenker av og til på hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig som fotballspiller, og jeg vil gjerne være involvert i fotballen på en eller annen måte. Om det blir i media eller på benken får tiden vise. Jeg vil utvilsomt ta trenerkurs på et eller annet tidspunkt.