Gerrard med cupambisjoner

Steven Gerrard ønsker mer enn gjerne å få Liverpool tilbake i Champions League, men det er ikke eneste fokus. De hjemlige cupene har også prioritet.

Liverpool ligger på 6.plass i Premier League med 15 poeng etter ni kamper. Det er fire poeng opp til Newcastle på 4.plass.
- Det er en prioritet å komme tilbake blant topp fire, men jeg vil ikke si at det er vår eneste prioritet, sier, sier Steven Gerrard til LFC Magazine.

- Å bringe e-cupkveldene tilbake til Anfield er det vi alle ønsker. Noen av de beste kveldene i min karriere har vært i Champions League. Jeg ønsker å oppleve noen til før jeg eventuelt legger opp.

- Det er hardt å se på tv på tirsdags- og onsdagskveldene og vite at vi ikke er involvert. Alle streber etter å komme tilbake dit. Desto fortere det skjer, jo bedre

- Samtidig handler det hele om trofeer for meg. Jeg ser på FA-cupen og Carling Cup som også svært viktige. Ettersom vi bare er involvert i tre turneringer, må vi ha fokus på dem alle.

- Det er ingen e-cupfotball, så du har råd til å ha mer fokus på Carling Cup. Vi har ikke gjort det bra i noen av de hjemlige cupene siden 2006. Det er på tide at vi gir supporterne noe spenning igjen. De fortjener det, og det ville ikke være noe bedre enn å dra til Wembley. Det ville være fantastisk for alle.

Steven Gerrard er svært imponert over de nye eierne, og han setter pris på at de besøkte ham på sykehuset da han slet med lyskeskaden.
- Det har vært gode 12 måneder på og utenfor banen. De har stabilisert klubben og tydelig investert penger. De har støttet manageren og Damien Comolli. De har vært meget støttende overfor laget.

- Jeg synes det var en strålende gest av dem å komme og besøke meg på sykehuset da jeg hadde en infeksjon. Jeg var langt nede på den tiden, men de ringte og la ned en innsats og besøkte meg. Det ga meg et stort løft, og jeg er svært takknemlig overfor dem for det.