Gerrard til Kragerø i sommer

Steven Gerrrard kommer til Norge i sommer, for å være instruktør på John Arne Riises fotballskole i Kragerø den 11.juni.

VG Nett skriver at Gerrard vil bli det store trekkplasteret på lørdagen under John Arne Riises fotballskolehelg den 10-12. juni.

- Dette er noe jeg har jobbet med lenge. Formålet med fotballskolen er å gi ungene magiske øyeblikk. Dette blir magisk, forteller John Arne Riise til VG.

Det faktum at Riise og Gerrard var gode lagkamerater i Liverpool og at duoen fortsatt har samme agent, engelske Struan Marshall, har nok bidratt sterkt til at Liverpool-kapteinen har takket ja til dette oppdraget.

VG melder at Gerrard avbryter sin egen ferie i Portugal for å stille på Riises fotballskole. En fotballskole som har blitt arrangert siden 2008. Gerrard vil ankomme Norge med privatfly.

Riises fotballskole har plass til 120 elever i år, men Riise innser at Gerrards korte norgesvisitt vil medføre at langt flere ønsker å få et glimt og kanskje en autograf av Liverpool-kapteinen.

- Vi må ha noen møter om hvordan vi legger det opp. Gerrard skal også få kose seg. Forhåpentligvis kan han også være med på et arrangement i byen på kvelden. Så vi håper masse Liverpool-supportere kommer. Gerrard vet at interessen for Liverpool er stor i Norge, sier Riise til VG.