Gerrard vil gjerne ha Dalglish permanent

Steven Gerrard ser gjerne at Kenny Dalglish blir Liverpools permanente manager. Kapteinen mener at fotballegendens nærvær har en positiv effekt på laget.

Gerrard, som soner den siste av tre kampers karantene for det røde kortet på Old Trafford når Liverpool spiller borte mot Wolverhampton i helgen, akter å gjøre alt han kan for at Dalglish skal få managerjobben permanent.

- Jeg ønsker å gjøre alt som står i min makt for å sørge for at Kenny blir manager lenge ut over disse seks månedene, sier Gerrard til LFC Weekly.

- Jeg håper virkelig at vi får en rekke med gode resultater frem mot sesongslutt, slik at han får jobben fast. Min kortsiktige målsetting er å gjøre alt jeg kan for at det skal skje, legger han til.

- Jeg ønsker ikke å lyve. Når Kenny ringte meg og sa han kom tilbake, var det et enormt løft. Jeg elsker Kenny som person, og jeg har likt de første dagene jeg har jobbet med ham. Jeg ser en positiv fremtid med Kenny i klubben.

- Han er rett mann for å få alle til å dra i samme retning igjen. Han er et ikon i denne klubben. Hans kallenavn, Kongen, sier i grunnen alt. Han er den perfekte manager, og en person som samler troppene. Det er på tide at vi begynner på ny frisk og drar i samme retning, for denne sesongen har helt klart ikke vært god nok.