Glad for nettkjenning

Craig Bellamy frydet seg over å komme på scoringslisten i sin første hele kamp etter gratisovergangen fra Manchester City.

Bellamy brukte bare sju minutter på å tegne seg på scoringslisten på American Express Community Stadium i Brighton, og bidro dermed sterkt til at Liverpool er klare for 4.runde i ligacupen.

- Det var et fint mål, og jeg var fornøyd med scoringen, sier waliseren til Liverpoolfc.tv.

- Samspillet med Luis Suarez, som er en imponerende spiller, fungerte bra, og det var en god følelse, legger han til.

- Jeg synes vi kjørte over dem i første omgang. Bevegelsene våre og alt var strålende. Men kampen beviste at når du dominerer, så må du score mål nummer to og tre. Vi sluknet i annen omgang, og de spilte bra. Vi ga dem initiativet, men vi visste på forhånd at det ville bli en vanskelig kamp.

- Det var en lettelse for oss når vi fikk mål nummer to på en kontring, og vi er henrykt over å være videre. Vi hadde mange spillere på banen, inkludert meg selv, som trengte 90 minutter med fotball. Jeg syntes det var artig.

- Vi har fortsatt langt å gå i denne turneringen, men vi vil gjøre vårt beste. Nå ser vi frem til lørdagens trekning, og hvem vi skal møte.

Bellamy kommenterer også det susende frisparket fra 40 meters hold som traff tverrliggeren.

- Jeg trodde et øyeblikk at skuddet skulle gå inn. Jeg har prøvd dette noen ganger i løpet av de siste årene, og det har vært ganske vellykket. Disse nye ballene skjener i lufta dersom du treffer riktig, og da kan du score på slike frispark. Kanskje har jeg litt mer hell med meg neste gang, men det var uansett viktigst at laget vant.