Glad for scoringen

Steven Gerrard var glad for å ha scoret i sin første kamp fra start siden mars, men var misfornøyd med bare ett poeng mot Manchester United.

Liverpool-kapteinens frispark fant veien til nettmaskene etter at Ryan Giggs hoppet ut av muren, men etterpå var han mest irritert over at ikke alle tre poengene ble igjen på Anfield.

- Jeg er sikker på at våre fans føler seg litt snytt etter alle sjansene vi hadde mot slutten. Vi kunne ha vunnet denne kampen, uttalte Gerrard til Sky Sports 2 etter kampslutt.

- Før kampen var målet vårt å ta inn noe av forspranget deres, og redusere det til tre poeng,

- Frisparket var egentlig ikke av beste merke. Intensjonen var å få ballen over muren, men for et par år siden skjedde faktisk eksakt det samme på Old Trafford, nemlig at muren sprakk opp. Kanskje var det akkurat det hellet jeg trengte i min første kamp fra start.

- Det finnes ikke noe verre enn å være ute med skade, og måtte sitte og se på kamper som dette. Det å være ute på banen og oppleve stemningen igjen var fantastisk, og forhåpentligvis kan jeg nå holde meg skadefri resten av sesongen.

I Manchester United-leiren var man på sin side irritert på Charlie Adam, som man mente gikk veldig lett i bakken da Liverpool fikk frisparket som Gerrard scoret på.

- Det var litt kontakt, men jeg synes ikke det var nok til at en så stor kar skal falle til bakken, uttalte Rio Ferdinand om frisparket han laget.

- Liverpool skapte et par sjanser mot slutten, men jeg syntes vi hadde kontroll i mesteparten av annen omgang og spilte god fotball. Hadde vi gjort bedre valg i angrep, kunne vi hatt flere muligheter. Vi viste styrke nok til å komme til et sted som dette og ta ett poeng, fortsatte han.

Manager Alex Ferguson klaget også på frisparket.

- Det er veldig vanskelig. Dommeren er under mye press, så jeg er ikke overrasket over at de fikk frispark. Ellers så skjedde eksakt det samme som i fjor. Spilleren ytterst forlot muren. Det var dårlig defensivt spill.

- Jeg synes ikke de truet oss før de scoret målet, men da åpnet kampen seg opp og vi tok vare på sjansen vi fikk. Kampen sett under ett var det et rettferdig resultat, sa Ferguson.

Kenny Dalglish var ikke helt enig i den konklusjonen.

- I første omgang synes jeg det var to lag som nesten nøytraliserte hverandre, og annen omgang startet på samme måte. Vi scoret mål, og de utlignet. Deretter gjorde deres keeper to-tre gode redninger. Jeg har hørt at gutten i mål har slitt. Han slet ikke i dag. Han gjorde to eller tre fantastiske redninger.

- Når det gjelder frisparket, så synes jeg Rio Ferdinand fortjener honnør for sin ærlighet, når han innrømmer han han var borti Charlie Adam. Jeg synes folk skal legge merke til det. Manchester United var litt heldige mot slutten, og kanskje var det belønningen for ærligheten de viste etter kampen.