Gleder seg med Glen

Glen Johnson er Martin Kellys argeste konkurrent om høyrebackplassen på Liverpools lag. Det forhindrer ikke at Kelly fryder seg over at Johnson ble matchvinner mot Chelsea.

- Dere skulle ha sett reaksjonen på benken. Vi var nesten ute på banen alle mann da Glen satte ballen i mål, sier Kelly til Liverpoolfc.tv.

- Stemningen var høy i garderoben etter kampen. Vi applauderte Glen. Det var en strålende scoring, og jeg synes vi fortjente seieren basert på vårt spill. Vi fortjente å vinne på Stamford Bridge, og det var en flott seier.

- For øyeblikket er jeg andrevalg, etter Glen. Jeg er fortsatt ung, og det å studere en spiller som ham kan bare være bra for meg. Jeg har spilt bra både på høyreback og i alle posisjoner i den bakre fireren tidligere. Jeg er klar når det er bruk for meg.

- Det er fint for Glen at han er tilbake i spill, og kjemper om en plass på landslaget. Det er strålende for meg å kunne studere ham på trening og lære av ham.

Etter seieren i London ligger Liverpool på sjetteplass i Premier League, og er ubeseiret på de ni siste kampene i alle turneringer. Kelly har håp om at den rekka heller ikke blir brutt når serieleder Manchester City gjester Anfield kommende søndag.

- Stemningen i troppen er god nå. Vi slo Chelsea både hjemme og borte i fjor, og nå har vi slått dem igjen i år. Det er fint å gå til søndagens kamp etter en seier, og vi vil definitivt gjøre vårt ytterste, og forsøke å slå Manchester City for supporterne og oss selv, sier 21-åringen.

- Studerer man laget vårt, og styrkene våre, er vi definitivt et topp fire-lag. Det handler om å finne tonen sammen, og få resultater på hjemmebane mot antatt svakere motstand. Alle kamper i Premier League er vanskelige, og vi kan kun ta en kamp om gangen.

- Vi fryder oss over seieren over Chelsea. Nå skal vi ta den med oss på trening denne uken, og så skal vi forsøke å slå City på hjemmebane. Vi søker hele tiden å bli bedre. Både spillerne, manageren og trenerstaben ønsker å forbedre seg på alle områder. I Liverpool er vi ikke fornøyd med å være nest best.

- På trening jobber vi mye med formasjonen vår, og samhandlingsmønsteret. Mot Chelsea spilte vi som et lag, og vi vant som et lag.