Grant ser frem til å møte Dalglish

Avram Grant ser frem til å måle krefter med Kenny Dalglish på Upton Park i morgen. Robbie Keane, Jack Collison og Kieron Dyer definitivt ute for The Hammers.

- Mye er endret siden vi møtte Liverpool på Anfield. Da vi spilte der hadde vi mange skader, men vi gjorde heller ingen god kamp, mens Liverpool spilte bra. Det var en kamp vi lærte av, og som vi ikke har repetert siden, uttaler West Ham-manageren til London-klubbens offisielle nettside.

- Liverpools resultater har blitt bedre etter at Kenny Dalglish tok over. Jeg vet ikke hva han har gjort, men resultatene har blitt bedre. De spiller med større selvtillit. Et lag som Liverpool ønsker alltid å komme blant topp fire, topp tre eller topp to. De spiller god fotball nå, og oppnår resultater. Liverpool er alltid Liverpool for meg. Det er et topplag og en toppklubb, legger han til.

- Kenny var en stor spiller. Jeg husker første gang jeg kom til England. Da var overskriftene i 1977 at Liverpool hadde kjøpt Kenny Dalglish for £440 000. Han kom til Liverpool og gjorde dem bedre. Han var en stor spiller.

- Jeg skulle ønske vi hadde flere som han i dagens engelske fotball. Han var også en stor manager. Han oppnådde mye. Det er godt å se folk som Kenny Dalglish tilbake. Å møte Liverpool er ikke lett.

Om skadesituasjonen til West Ham sier Grant følgende:

- Robbie Keane er ute i noen uker til. Vi får vurdere Victor Obinna i dag. Jack Collison er ute noen uker til, men han har vært ute lenge. Vi vet ikke hvordan det blir med Matthew Upson. Han trente i går, men det var ingen hard trening, så vi får vente og se. Kieron Dyer er ikke klar. Jeg tror det vil gå et par uker før han er klar igjen.