Gratis inngang i Molde

Molde Fotballklubb opplyser til liverpool.no at det blir gratis inngang for alle når Liverpools reservelag gjester ”Rosenes by” for å spille i NextGen Series onsdag 7.september. Kampen på Aker Stadion vil ha avspark klokken 19.00.

- Det vil bli gratis inngang for absolutt alle, bekrefter billettansvarlig i MFK, Lars Outzen, overfor liverpool.no.

- Dette kan vi gjøre fordi vi har solgt kampen til våre samarbeidspartnere. Dette er en fin anledning til å se morgendagens stjerner i aksjon. Liverpools tropp vil så vidt meg bekjent ankomme Molde dagen før matchen, og vil trolig gjennomføre en trening på Aker Stadion, legger han til.

Are Lervik, som er leder for Aker-akademiet, ser frem til å få Liverpool på besøk, og tror dette blir den av de tre puljekampene i NextGen Series på Aker Stadion som blir best besøkt.

- Vi kjører gratis inngang for å trekke flest mulig folk til kampen. Vi ønsker å benytte anledningen til å lage en skikkelig happening av dette, sier han.

- Liverpool-kampen er nok den som vil trekke flest folk. Vi ber alle Liverpool-supportere om å benytte inngang 6, som leder inn på tribunen som vi til vanlig bruker for bortesupportere, fortsetter Lervik.

- Vi satser ellers på fylle opp nedre tribuneseksjon. Øvre tribuneseksjon vil bli holdt stengt under kampene i NextGen Series, avslutter Lervik.