Gulacsi kan bli utlånt

Peter Gulacsi kan komme til å tilbringe neste sesong på lån i en annen klubb. Syv klubber vil være på plass i Frankrike for å følge reservekeeperen i Toulon-turneringen.

Peter Gulacsi har denne sesongen vært Liverpools reservekeeper. Ungareren har sittet hele 27 kamper på benken for førstelaget. Neste sesong kan han komme til å få mer kamptrening på lån i en annen klubb. Spillerens agent uttaler at minst syv klubber vil følge 21-åringen i Toulon-turneringen der Ungarn U21 åpner mot Kina U21 i morgen. Gulacsi har fra tidligere låneopphold i både Hereford og Tranmere.
- Vi er ikke overasket over antall interesserte klubber fordi Peter har blitt ansett som en av de beste i sin alder internasjonalt, sier agent Tibor Pataky ifølge skysports.com.

- Vi kan ikke si hvilke klubber som er interessert, men vi kan si at syv lag har indikert at de vil reise til Frankrike for å se ham i aksjon.

- Dette er klubber far England, Tysland, Nederland og Belgia. Mest sannsynlig er det at Peter vil tilbringe sesongen i en annen klubb, men det er fortsatt et spørsmål om det blir i eller utenfor England.

- Den endelige beslutningen vil selvsagt bli tatt av Liverpool. Men vi er ikke bekymret for dette ettersom hans karriere har blitt håndtert veldig forsiktig. De ser hans verdi og store potensial.