Gulacsi mot sine lagkamerater

Peter Gulacsi ble nettopp utlånt til Hull City. I morgen spiller han for den nye klubben sin, mot sine lagkamerater. Kenny er glad utlånet gikk i orden, og det er keeperens nye manager også.

Så snart Alexander Doni ble hentet inn fikk Peter Gulacsi gå på utlån for å få verdifull førstelagserfaring. I morgen kommer ungareren til å spille, for sin nye klubb mot sine lagkamerater på KC Stadium.

- Alle spillere behøver kamper i tillegg til trening, og det viktigste for Peter nå er at han spiller kamper, sier Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det er bra at han har gått til Hull en god stund før sesongen starter, så han kan bli vant med omgivelsene og spillerne der. Vi er fornøyde med Peter, og det å gå til Hull vil være bra for utviklingen hans.

- Det å gå dit vil hjelpe karrieren hans, og han vil få mye erfaring av å spille på det nivået. Han er en god keeper, og jeg håper bare at han ikke stenger helt igjen mot oss på lørdag!

Nigel Pearson er glad for å få inn Gualcsi, og tror han vil vise seg verdifull for Hull den kommende sesongen.

- Liverpool holdt oss alltid oppdatert på situasjonen med målvaktene sine, og på grunn av situasjonen som oppsto der måtte han reise på turen deres til Asia, sier Pearson.

- Vi var alltid sikre på at vi kom til å få avtalen til, men jeg er glad for å få det bekreftet. Han er glad for å være her, og det gjør at vi har en veldig lovende ung keeper.

- For alle lag som har en spiller de tror kommer til å ta steget opp, er det viktig å gi dem kamper. Peter vil få verdifull erfaring hos oss, og han kommer med et veldig godt rykte. Jeg er sikker på at han vil være en positiv tilvekst for oss.