Halvt dusin på landslagsoppdrag

Kenny Dalglish vil krysse fingrene for at viktige spillere kommer seg helskinnet gjennom kveldens privatlandskamper. Opp mot et halvt dusin fra Liverpools førstelagstropp kan være i aksjon.

I utgangspunktet ventes ikke stor slitasje på de helrøde spillerne når landslagsoppholdet avsluttes i kveld. Ingen av spillerne som er aktuelle for spill mot Chelsea på lørdag er med i kvalifiseringskamper, men ikke minst Dirk Kuyt og også Daniel Agger skal ut i rivaliserende oppgjør.

Dirk ventes å spille i en klassiker, Nederland borte mot Tyskland, og hvor en vil tro det blir temperatur privatkamp eller ikke. Daniel og Danmark møter Finland i Esbjerg.

Fabio Capello har gitt lyd for at det blir åtte utskiftninger fra det laget som slo verdensmesterne Spania på lørdag, og Glen Johnson blir trolig en av dem som vil starte på benken mot Sverige. Stewart Downing på sin side er en av dem som kan få en sjanse fra start, mot en motstander engelskmennene har hatt svært dårlig tak på de siste tiårene.

Luis Suarez skal ikke spille i Roma mot Italia, mens Sebastian Coates vil starte kampen på benken. På andre siden av banen kan det bli spilletid for utlånte Alberto Aquilani. En vil også tro at Pepe Reina er på benken når Spania starter sin bortekamp mot Costa Rica.

Flere av kampene vil det være mulig å følge på fjernsyn, sjekk vår oppdaterte TV-liste.