Hansen håper på nytt utlån

Martin Hansen stortrivdes på lån i Bradford City. Nå jobber keeperens agent med å få i stand et nytt låneopphold.

Martin Hansen er tilbake i Liverpool etter å ha tilbrakt fire uker på lån i Bradford  City. I League Two-klubben fikk han fire ligaopptredener. Bradford og Hansen ønsket å forlenge oppholdet, men fikk ikke tillatelse av Liverpool.
- Det var et fantastisk opphold. Jeg fikk samtlige minutter i alle kampene, og det var en utrolig opplevelse å spille foran 11000 elleville tilskuere. De ropte navnet mitt når jeg foretok en god redning, sier Martin Hansen til bold.dk.

- Jeg ville meget gjerne ha blitt værende. For Bradford var det på samme måte. De henvendte seg seks-syv ganger til Liverpool for å forlenge lånet i tre måneder. Dessverre lyktes de ikke, blant annet fordi Liverpool ikke tillot meg å spille i Carling Cup fordi de ikke ville at jeg skulle bli cup-tied.

Hansen håper snart å komme ut på lån igjen for å få mer erfaring.
- Min agent jobber med å få ordnet enda et låneopphold. Jeg har fått blod på tann og kan ikke vente med å komme ut igjen. Det har vært snakk om et par League One-klubber, og det ville være fantastisk, men jeg håper bare på en spennende utfordring uansett hvor det er. Forhåpentligvis skjer det noe denne uken.

For Hansen er det ikke hastverk med å finne en klubb i Football League før overgangsvinduet stenger fordi det også tillates såkalte nødlån fra en uke etter at overgangsvinduet stenger.