Håper å gi eierne presang

Til lørdag er det et år siden John W. Henry stod i spissen for et eierskifte hos LFC. Kenny Dalglish mener at amerikanerne kan sammenlignes med hvordan klubben ble styrt under storhetstiden.

- Eierne har vært fantastiske, slo Liverpools manager fast på dagens pressekonferanse. 15. oktober, til lørdag da de helrøde møter Manchester United, er det et år siden den dramatiske overtakelsen endelig sørget for at en kunne sette en strek over marerittet med Hicks og Gillett.

- De har de samme ambisjoner og mål som fansen har. De har startet sin eiervirksomhet meget bra, det hele har vært veldig oppløftende.

- For meg har de vært like gode som det John Smith og Peter Robinson var, og de var de fremste på sine områder, fortsetter Kenny Dalglish. Smith og Robinson var formann og daglig leder da han han selv var spiller og manager i Liverpools mest suksessrike periode på 70- og 80-tallet.

- Jeg kan ikke gi dem noe større kompliment enn det.

- De har vært hederlige og respektfulle. De vet nøyaktig hva denne klubben dreier seg om. De søker ikke rampelyset, men lytter og prøver å lære seg mer om spillet og Liverpool FC.

- Det er bare å ønske dem en fin ettårsdag på lørdag. Forhåpentligvis kan vi gi dem en presang i form av seier.