Håper å spille bra for de norske supporterne

Rodolfo Borrell håper Liverpool kan spille en god kamp mot Molde i NextGen Series senere i dag. Reservelagstreneren vet at de røde vil få god støtte av norske Liverpool-supportere.

Det ventes stinn brakk når Liverpool gjester Aker Stadion.
- Vi har fantastiske supportere over hele verden. Liverpool-fansen støtter alltid laget gjennom gode og dårlige tider, uttaler Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Uten støtten fra fansen ville ikke klubben ha vært hva den er. Jeg vet at vi har mange supportere i Norge. Jeg håper at vi kan legge ned en god opptreden for dem.

Borrell håper at hans unge mannskap kan vise sine sanne kvaliteter etter en skuffende kamp mot Sporting Lisboa.
- Jeg forventer en annerledes kamp enn den mot Sporting Lisboa. De har et meget talentfullt lag. Jeg forventer at Molde er organiserte, veldig konkurransedyktige og veldig sterke. De har noen store spillere.

- Jeg vet at Molde er et litt ukjent navn for noen, men jeg kan fortelle at førstelaget spiller veldig bra og leder serien. De har et godt ungdomssystem, og de spilte veldig bra i første kamp da de slo Wolfsburg 3-1.

- Det vil bli en konkurransedyktig kamp på et stort stadion, og det kommer til å bli en fantastisk opplevelse for spillerne.

Rodolfo Borrell vet at det blir viktig å få en god start på kampen.
- Vi må gjøre det langt bedre enn i 1.omgang mot Sporting. Vi må starte bra i hver kamp på ethvert nivå- Hvis du spiller dårlig, blir du straffet for det mot slutten av kampen, og det var det som skjedde mot Sporting.

- Vi må være konsentrert hele tiden. Jeg sier bestandig at disse kampene alltid blir avgjort på små detaljer.

- Et klassisk eksempel er vår ligakamp mot Swansea forrige uke. Vi ledet 1-0, men fire minutter før pause lå vi under 1-2 og med én mann mindre, så vi må beholde konsentrasjon.

- Vi er et ungt lag. Spillerne kommer til å lære fra dette. Vi kommer til å gi vårt beste i hver kamp vi spiller.

Avspark på Aker Stadion er klokken 19.00.